Zunanje in notranje ograje podjetja Inoxia

ograjeOgraje igrajo veliko vlogo pri videzu hiše tako če gre za notranje ali pa zunanje ograje. Najbolj pogost material, ki se za postavitev ograj uporablja je Inox, v naslednjih odstavkih pa si lahko preberete zakaj.

Inox je najbolj razširjen pri ograjah prav zaradi svojih pozitivnih lastnosti, katerih ima veliko več kot sorodni materiali, ki se tudi uporabljajo pri izgradnji ograj. Inox ograje so zelo odporne na različne vremenske razmere in so tako primerne tako za notranje kot tudi zunanje prostore. Sam material je odporen na korozijo in ne rjavi tudi pod najhujšimi pogoji kot sta sneg in neprestan dež. Čeprav gre za kovino lahko izbirate med različnimi zaključki površine in oblikami profilov. Kombinirate pa ga lahko tudi z drugimi materiali kot sta les in steklo, tako se vam odprejo nove poti oblikovanja. Zunanje inox ograje bodo zdržale še mnogo let praktično brez vzdrževanja.

Notranje inox ograje so primerne tako za moderne prostore kot tudi prostore, ki so po izgledu starejši saj se dobro zlijejo z okolico. Podjetje Inoxia iz Železnikov slovi po svojih kvalitetnih izdelkih predvsem ograjah. Svetujem vam, da si ogledate njihovo spletno stran in naj galerija izdelkov govori sama zase. Tam boste našli različne tipe ograj, ki vas bodo naravnost navdušili. V podjetju Inoxia pa se ne ukvarjajo samo z izdelavo notranjih in zunanjih ograj temveč vam nudijo tudi strojno obdelavo kovin, varjenje različnih materialov, izdelke iz aluminija in več. V sodobno opremljeni delavnici so kos vsem izzivom, zato jih kontaktirajte glede ograj ali katerihkoli drugih izdelkov, ne bo vam žal.