Inox ograje

Inox ograje iz nerjevečega jekla so narejene tako, da lahko ustrežejo vsem uporabinkom. Dosegajo vse varnostne in tehnične zahteve v Sloveniji. Zato so ene izmed najbolših ograj narejene iz Inoxa. Inox ograje uporabljajo za široko uporabo in so zelo odporne na vremenske vplive in nastanek korozije. Uporabljamo jih tako za zunanje kot notranje ograje. Vsi tisti bolj zahtevni, pa jih lahko kombinirate s steklom ali lesom. Inox ograje ni treba barvati, čistimo pa jih samo s krpo. Pri Inox ograji moramo biti pazljivi samo na stikanje drugih kovin (ki niso Inox), ker lahko pride med Inox in drugim materialom do galvanskega člena.

Inox ograje so ponavadi brušene in polirane, dobimo pa jih v okrogli ali kvadratni obliki. Narejene so lahko v sijaj ali mat odtenku, to pa pomeni, da se svetijo ali pa so ‘meglene’.

Zaradi vseh teh prednosti in lahkotne uporabe je njihova edina slabost cena. Nerjeveči material iz katerega so narejene Inox ograje, je na svetovnem trgu zelo drag in cenjen, tudi obdelava takega jekla pa zahteva posebno opremo in prostor kjer se izdeluje. Vse to pa dviga ceno Inox ograjam. Ker pa ograje ni potrebno posebno obnavljati in čisiti, se vam tak nakup kmalu povrne.

Inox ograje